Vår virksomhet

I 1968 satte Johannes Foss seg på toget til kundemøte i Stavanger. Som salgssjef for en kjøkkenprodusent hadde han fått en idé, og med seg i bagasjen hadde han resultatet; et selvbygget baderomskap - ett av historiens første norske baderomsmøbel laget av fuktbestandig materiale.
Se film

Made in Birkeland med stolthet

Fra den aller første designskissen har vi holdt til på Birkeland, nesten helt sør i Norge. Det har alltid vært viktig for oss å tillegge produksjonen bærekraftige løsninger.

Vi tok i bruk varmepumper allerede i 1977 og er ISO sertifisert etter miljø (ES-EN ISO 14001:2015) og kvalitetstandard (ES-EN ISO 9001:2015).

Vil du vite mer om vårt fokus på bærekraft kan du lese vår Miljø- og bærekraftsrapport her.

Det er kvaliteten som er forskjellen

Vår høye kunnskap og lange erfaring med produksjon av baderomsmøbler, gjør at du kan føle deg trygg på at våre baderomsmøbler varer i år etter år.

Vi har kunder som har hatt baderomsmøbler fra Fossbad i over 40 år, og som forteller oss at møblene fortsatt er like fine. De ønsker å pusse opp badet, først og fremst for syns skyld.

Vår visjon «Et bad å bli glad i» setter også retning og krav til design. Tett dialog med arkitekter og designere gjør at vi hele tiden retter oss etter de beste og lekreste løsningen.