Trendy norskprodusert baderomsmøbel til en god pris

Denne møbelserien har alt. De helt riktige proporsjoner, god plass til oppbevaring og lekker tidløst design. Legg også merke til frontene på baderomsmøblene. Det at de er inntrukket og at den nederste fronten til servanskapet er noe høyere enn den øverste, gir den fine og helt riktige balansen til møblet.
Post bilde

Denne møbelserien har alt. De helt riktige proporsjoner, god plass til oppbevaring og lekker tidløst design.

Legg også merke til frontene på baderomsmøblene. Det at de er inntrukket og at den nederste fronten til servanskapet er noe høyere enn den øverste, gir den fine og helt riktige balansen til møblet. 

Innovent servantskap 80 cm i Valnøtt med Bris porselensservant og Moon speil. Høyskap med en hel dør.

Vakker kontrast med valnøtt og krom til badet

Varme og mørke tresorter er fullt på vei tilbake i trendbildet. Det er også materialer i stål og krom. Kombiner disse kontrastene og du vil få et bad du aldri blir lei av!

Gode oppbevaringsløsninger til badet er viktig. Derfor passer Innovent servantskap perfekt her, med sine to romslige skuffer. Med dette servantskapet får du god plass til alt fra toalettsaker til håndklær for hele familien.

Velg mellom utførelsene Lys eik for den lyse og lette nordiske stilen, Hvit for et klassisk og tidløst baderom eller Valnøtt for et eksklusivt uttrykk til badet. 

Innovent produseres i bredder på 60, 80, 90, 100 og 120 cm.

Innovent Hvit 120 cm med Bris porselensservant, Speilskap 120 cm med underlys. Lystopp 120 cm med underlys og overlys. Total dybde inkl. lystopp 16 cm. Høyskap med 2 dlr B35 H170 D40 cm.

Dekorative lamper og godt lys på badet

Ønsker du deg et lyst og eksklusivt preg på badet? Gå for helhvitt baderom med lekre hvite håndmalte fliser og baderomsmøbelet Innovent i Hvit. Kombiner det hvite med detaljer i messing. Messing vil gi rommet varme og den nødvendige kontrasten til det ellers hvite baderommet, og gjør badet inviterende og mer interessant.

Vil du ha et hot tips til en stor trend innen baderom for 2023? Innred baderommet med lekre lamper, enten i taket eller på veggen.

Undervurder heller ikke et stilrent og praktisk speilskap med god belysning til badet. Innovent speilskap får du i samme utførelse og bredde som servantskapene på 60, 80, 90, 100 og 120 cm.

Ønsker du mer oppbevaringsplass anbefaler vi det lekre høyskapet til Innovent. Høyskapet har hele 5 hyller, noe som gjør det enkelt å holde orden. Med en bredde på 35 cm og hel dør, får høyskapet et ryddig og sømløst uttrykk.

Innovent 120 Lys eik med Roma marmorservant og Frame speil.
Innovent 120 Lys eik med Roma travertinservant og Frame speil.

Roma bollevask er selve statement piece til ditt baderom

Naturmaterialer er i vinden som aldri før. Vi ønsker det vakre, ekte og nære, spesielt på badet. For å tilføre baderommet et eksklusivt uttrykk, anbefaler vi vår bolleservant Roma i ekte travertin. Roma er selve statement piece til ditt baderom. Med sin vakre organiske runde fasong, er dette en servant du kommer til å bli helt betatt av.

Innovent Høyskap Valnøtt med oppbevaringsboks til høyskap.
Innovent Høyskap Valnøtt med oppbevaringsboks til høyskap.

Vanskellig å holde ordren?

Nyhet! Genial innredning til høyskap tilpasset Fossbad møbler. Innredningen kommer i to størrelser: liten B180, H12, D8 og stor B28, H15, D13. Boksene er laget av resirkulerbar plast, og kommer i en lekker mørk sotet farge. Innredningen kan enkelt hektes av, og er dermed lett å vaske og holde ren.

Innovent Valnøtt servantskap med åpen skuff med oppbevaringsbokser.
Innovent Valnøtt servantskap med åpen skuff med oppbevaringsbokser.
Åpen skuff i Valnøtt med oppbevaringsbokser.

Alt har sin plass med våre skuffeinnlegg i bambus

Vi har laget oppbevaringsbokser av bambus som er et av verdens mest bærekraftige materiale. Oppbevaringsboksene til servanskapet rengjør du enkelt med en våt klut.