Prosjekt Proff prosjektmøbler for boligprosjekter

Færre klager med FossBad

Praten går fort når kunder er misfornøyde 

Misfornøyde kunder er de dyreste kundene. Misfornøyde kunder opptar dyrebar tid og koster deg penger. Misførnøyde kunder snakker med andre om hvor misfornøyde de er. 

Vårt mål er fornøyde kunder. 

Løsningen? Velg kvalitet fra begynnelsen av

Med baderomsmøbler fra Fossbad er du trygg på at møblene varer år etter år! 

Tilpasset prosjekter av alle typer og størrelser

Prosjektmarkedet krever effektive løsninger, men med en sikkerhet for at leveransene er av høy kvalitet og levers til riktig tid. Det er en selvfølge hos Fossbad.

Ikke bare skal baderomsmøblene oppleves moderne der og da, men de skal holde seg i ti til tyve år, minst.

Vi har levert baderomsmøbler til de fleste typer prosjekter og entreprenører gjennom tiår, og vet hvilke krav som stilles.

Ditt rykte ligger i detaljene. Det leverer vi på hver eneste dag. 

Kvalitet lønner seg alltid

Særlig når den er varer i generasjoner. 

Vi i Fossbad er stolt av å kunne produsere våre møbler i Norge. Med håndverkere som i generasjoner har bygget kvalitet, tillit og et godt omdømme, har vi alltid satt funksjon og fuktbestandighet som et krav. 

Å lage baderomsmøbler til et marked med høye krav som det norske, krever noe mer enn bare moderne design og et fancy navn. Det betinger grundig håndverk og kontroll over verdikjeden, men også fuktbestandige materialer og riktige produksjonsprosesser. 


Det vil blant annet si minst mulig bruk av materialer, som overflødige dekksider eller unødvendige skruer, samt at baderomsmøblene i hovedsak settes sammen med plugger og lim.

Tenker like mye på rørleggeren som på sluttkunden

Visste du også at våre prosjektmøbler leveres ferdig sammensatt og at de er superenkle å montere? Vi har tatt tiden det tar å montere våre servantskap: ca 1,5 minutter. Det kan være greit å vite når baderomsmøblene er noen av det siste som monteres i en byggeprosess.

Vi leverer gjerne et tilbud til ditt prosjekt  

Ta kontakt hvis du vil ha et tilbud fra de med færrest klager på baderomsmøbler. 

Simen Vikskjold

Simen Vikskjold

Prosjektansvarlig

+47 488 90 613

simen@fossbad.no