Ikke alt som er fint tåler vann

Post bilde

Endelig kan du hente fram skinnveska du kjøpte rett før koronaen satte Norge i karantene. Den lekre og ikke spesielt billige veska som har ligget og ventet på å komme seg ut på tur.

Men på veien begynner det å regne.

Og ikke bare litt; det styrtregner. Plutselig handler alt om å passe på at den veska ikke blir klissblaut og i verste fall, ødelagt.

Den følelsen er ikke god.

Men tenk om det var badet ditt som ble angrepet av vann?

Det som er fint og tåler vann er baderomsmøblene fra Fossbad 

Har du baderomsmøbler fra Fossbad, kan du ta det med ro; de er nemlig både fine og tåler vann!

Vi setter vår ære i å levere på to viktige områder:

  • At du som kunde, får et baderomsmøbel som holder seg godt, og som du blir fornøyd med, år etter år. 
  • At vi bryr oss om miljøet og driver bærekraftig. Derfor blir våre møbler fortsatt, som for over 50 år siden, produsert på Birkeland utenfor Kristiansand.

Erfaringen vi har opparbeidet gjennom årtier kommer godt med når vi skal lage baderomsmøbler som tåler å bli litt våte, uten å bli skadet av fukt og råte. En god baderomsinnredning skal tåle daglig normal bruk.

Hemmeligheten bak våre omtrent evigvarende baderomsinnredninger

For det første gjør vi som vi alltid har gjort; etterstreber å bruke minst mulig materialer, som overflødige dekksider eller unødvendige skruer, når vi produserer våre baderomsmøbler.

For det andre settes våre baderomsmøbler sammen med plugger og lim. Denne prosessen blir hele tiden overvåket av våre erfarne operatører.

For det tredje bruker vi bare de beste materialene når vi produserer våre møbler. Fuktbestandige sponplater, ABS-lister og Pur-lim gjør at møblene ikke sveller og holder seg fine, år etter år.

Resultatet blir et baderomsmøbel av høy kvalitet som tåler gjenbruk og som varer i generasjoner.

New Block Eik struktur baderomsmøbel i 180 bredde med Boho servant og Moon speil
New Block 180 Eik struktur med benkeplate og BoHo servant, profilhåndtak i børstet sort og Moon speil 100 med lys og antidugg

En vesentlig ting vi har glemt? 

Jo, at vår fabrikk ikke har noe CO2-utslipp. Og ikke bare det. En tredje ting som er superviktig for et vellykket baderomsmøbel er:

Designet, så klart. Det skal se stilig ut!

Føler du deg trygg på at innredning fra Fossbad er et smart valg på ditt nye bad, etter å ha lest dette?

Ta en titt på vårt utvalg da vel!

Om det er noe mer du trenger å vite om oss, ta gjerne kontakt med oss. Våre kundebehandlere er alltid klare til å hjelpe deg.